Till er med barn i simskolan.

Hej,

Vi närmar oss terminsstart för simskolan och vi har fått många frågor om hur och när det går att anmäla barnen till kurserna. Det är verkligen superkul att planera inför den kommande säsongen och veta att kurserna är så efterlängtade och vi kommer att gå ut med information på Facebook och här på webbplatsen så snart vi har allt klart.

Barns rätt till vattenvana och god simförmåga är en av drivkrafterna i MSS och vi är så glada över att alla ni vuxna delar vår övertygelse och vill möjliggöra detta för barnen.

För att utveckla vår simskola ytterligare behöver föreningen stöttning av en Simskoleadministratör. Rollen innebär i korthet att hjälpa till med anmälningar, mejla information till deltagare, administration i Idrott online, ta fram deltagarlistor mm inför kursstart och skriva diplom inför avslutningen.

OBS: Simkunnighet är INGET krav 😉 Du behöver inte vara med i simhallen (om du inte vill).

Rollen innebär en insats vid kurserna (1–2 gånger / termin), och mindre/inga åtaganden där emellan. Naturligtvis är du välkommen att hjälpa till med andra praktiska frågor kring simskolan och simskoleavslutningen om du vill.

Vi hoppas att du har möjlighet att göra denna insats för Matfors barn och hjälpa oss att driva simskoleverksamheten vidare.

För frågor och kontakt:

Med vänlig hälsning

MSS styrelse