I slutet på veckan fick vi besked om att barn/ungdomsträningar får fortsätta, men med samma avståndsrestriktioner och antalsbegränsningar som tidigare. Detta beslut gäller tom 21/2, dvs i ytterligare två veckor. Sedan får vi se vad som händer efter det.

I och med detta så fortsätter vi med de simträningstider som gäller just nu.
Vi fortsätter också med våra föräldrapooler för T1 och T2 som stöttar oss så att vi kan hålla antalsbegränsningarna i omklädningsrum och dusch.

Här kommer en påminnelse om vad som gäller just nu:

Vi kommer att ha föräldrar på plats (en för damernas och en för herrarnas) som ser till att vi inte överskrider maxantalet i omklädningsrum eller dusch. Övriga föräldrar får inte vara i hallen överhuvudtaget annat än i specialfall där detta bestämts i förväg i samråd med MSS.

För att barn i olika grupper inte ska mötas i omklädningsrummet är det VIKTIGT att man kommer i god tid och är ombytt och klar minst 5 minuter före träningen börjar. Tänk på att ombyte och dusch kan ta längre tid än vanligt eftersom alla inte kan vara där samtidigt!

Ombytta barn väntar i simhallen på sin träning. Viktigt är då att de håller avstånd till varandra och lämnar fri väg till omklädningsrummen för de barn som lämnar träningen som är före. Våra tränare kommer att prata med simmarna om detta med att hålla avstånd, men prata med ditt barn inför träningsstart så att de är förberedda på detta redan när de kommer till hallen.

Följande träningstider gäller tills vidare:

A-gruppen kör som vanligt
– Tisdagar kl 18 – 19:30
– Onsdagar kl 18 – 20
– Fredagar kl 17:30 – 19:30

T1
– Lördagar kl 8 – 9

T2
– Måndagar kl 18 – 19
– Lördagar kl 9 – 10

T3
– Måndagar kl 19 – 20
– Lördagar kl 10 – 11

Dessa träningstider gäller som sagt tills vidare och de kan komma att ändras med ganska kort varsel i och med att riktlinjer/restriktioner förändras.

Kom ihåg att ta med vattenflaska och att sätta upp håret med snodd eller simmössa inför träningen!

Vi ses i bassängen!
/MSS